Jag kan inte sova

Är jättetrött men det går bara inte. Nu har  jag snurrat runt i 3 timmar. Hade ambitionen att lägga mig tidigt så jag kan komma upp lagom till tvättiden imorgon kl 07. Men när klockan var 22-23 började grannens förfest avslutas och alla skulle bege sig ut vilket gjorde att förfesten förflyttades till den ekande trappuppgången och utanför min dörr. De kunde lika gärna stått i min hall och gapat. Jävla studenter som inte har nån vett om vilken veckodag det är. Haha! Inte för att jag ska upp och jobba direkt :) Jag får helt enkelt tvätta en annan dag. Eller vara trött imorgon.


Nä, nu måste jag skynda mig att somna innan grannarna kommer hem igen och tycker att de ska ha efterfest.


Vinter i Dalarna

Pappa skickade ikväll över dessa vackra bilder på hur det just nu ser ut på hans gård där äppelträden är översnöade och vägen bredvid huset lyses vackert upp av det orangefärgade gatlyset.
Nu vet jag vad jag ska göra när jag blir frisk, åka skidor i Dalarna. Har hört det skvallrats om att de dragit längdspår där pappa bor samt att det bara är ca 2-3 mil till Romme från pappa. Ja, vi får se vad som händer i veckan. Jag älskar i alla fall SNÖ!




Se så fint pappa gjort med snöslungan :)

Tjejmyskväll

Idag var det dags igen för tjejmyskväll och den här gången blev det hemma hos Maria. Karin kunde inte komma då hon reser omkring i Sydamerika och Sussie åkte häromdagen till USA på karibienkryssning. Det blev Maria, jag, Anna och Sofia. Vi gick och hämtade hem thaimat från Spicy Hot och Thai Fastfood. Sen tittade vi på musikalen "Mamma Mia" som var jättebra och mysig! En riktig tjejfilm. Till detta hade vi givetvis glass, Marias hemgjorda kexchoklad, skumtomtar och mina nybakade lussekatter som jag tillverkade idag på eftermiddagen. Mums mums! Kissemissen Tilda är ju också av det kvinnliga släktet så hon fick också vara med och mysa och äta glass, gärna direkt ur Sofias tallrik :)


Helgen

Det verkar bli en långdragen historia det här. Känner mig inte särskilt mycket piggare, snarare tvärtom. Febern ger sig inte riktigt på lördagen och jag är fortfarande väldigt förkyld. Ligger kvar i sängen till kl 15 och går vid 16-tiden ner till stadshuset och tänkte titta på luciatåget, men jag är så yr i mössan, fryser och orkar inte stå kvar ute. Går istället hem till mamma och badar bastu med henne och Knut. Kör dom sedan till en fest och när jag ändå har bilen passar jag på att åka förbi kompisarna som spelar volleyboll i Hamreskolans gympasal. Orkar inte vara kvar mer än några minuter utan känner att jag måste hem och vila och äta. Resten av kvällen blir soffliggande framför tvn hos mamma med datorn i knät och äter lussebullar och dricker whiskey alldeles ensam. Riktigt skön kväll!
 


                                          

Sov alltså hos familjen och söndag blir det aktiviteter i källaren. Jag, Knut och Fredrik börjar med att skjuta luftgevär, sen tränar vi på hur man skulle ligga placerad och sikta om man kör skidskytte, sen spelar vi innebandy, blåser pilar och till slut kommer vi på att vi ska renovera "mellanrummet" mellan hobbyrummet och tvättstugan. Så vi börjar bära ut alla saker och sen tejpa tidningar längs övre delen av väggarna. Vi sätter igång med målningen där Fredrik rollar, jag målar längs kanterna och Knut styr upp allt och hjälper till med målning av kanterna.

  

Mamma tar bilen ensam till Varberg på söndag eftermiddag för att hälsa på mormor och morfar och finnas där nu när morfar mår så dåligt och är inlagd på sjukhuset. Kanske blir hon kvar till slutet av veckan så Åsa kan följa med henne hem från Danmark sen. Helgen avslutas med en delikat middag á la Knut och glass till "Fight Club".


Fredagsvilar

Fortfarande sjuk och lite feber. Måste vila, för det tror jag hjälper bäst. Ibland får jag för mig att om jag låtsas att jag inte är sjuk så blir jag frisk fortare, men det brukar jag inte bli. Det kanske blir mer långdraget då. Vem vet, jag kan ju inte göra om det och se om det blev bättre om jag gjort på nåt annat sätt.
Idag har jag fått morgonbesök av mammsen när hon var på väg till jobbet, tagit en kort promenad till Ica och handlat, tvättat, diskat, slagit in julklappar och pysslat här hemma. Jag har lagat sjukt goda pannkakor också! Var så längesen jag åt det, så nu passade jag på när jag hittade ett recept på fullkornspannkakor och till det hade jag riktiga hallon och turkisk yoghurt. Mumma! Provade också att äta pannkaka med gorgonzola i, men det var sådär. Det ska nog vara nåt mer sötare. Färska bär och turkyoghurt var perfekt! Rekommenderas!

Otroligt bra låt just nu är Volbeat med "Maybellene I hofteholder". Även Solange Knowles med "I decided" är jättebra eftersom den får mig att tänka på julen, den har nåt sorts julsound som gör att jag vill springa omkring lycklig i snön med tomteluva och försöka fånga snöflingor som singlar ner med munnen :)

Hade missuppfattat vilken dag festen i Uppsala skulle bli av och trodde det var nu på lördag, men blev så glad när jag insåg att det var nästa lördag och att garanterat blivit frisk till dess. Så nu finns det inga planer alls den här helgen, mest beroende på att jag inte kan göra så mycket då jag är sjuk. Hade jag inte varit sjuk hade det blivit skidåkning i Dalarna. Helst både på längden och tvären, men nu får det vänta lite. Skulle dock behöva komma igång med skidorna och det funkar ju inte i det här blasket som är i skitväders-Västerås. Förhoppningsvis blir vintern rätt lång och det finns fler tillfällen att ta sig till snön.

Ingen som ringt om jobb idag och ingen som knackat på dörren och friat heller :) I och för sig kom Daniel på en snabbvisit på kvällen, men han kommer definitivt inte fria. Haha! Otroligt skönt att få lite sällskap och mys däremot.

Sjuk

Då var det dags igen. Tyckte inte det var många månader sedan jag var sjuk sist. Det måste bero på det hemska vädret, varken varmt eller kallt utan sådär mittemellan, blåsigt, fuktigt och ruggigt så det kryper in under kläderna. Usch då! Hade det varit -10 grader hade jag säkert mått utmärkt! Hit med lite kyla tack... och massa snö!

Idag har jag varit på en intervju i Sthlm och passat på att äta lunch med Sara på KTH. En otroligt god kyckling på "Syster o bror". Blev sjuk redan natten till igår men tänkte att jag tar en alvedon i morse så orkar jag med Sthlm idag. Men den släppte vid lunchtid och nu har jag fått allting; feber, huvudvärk, ont i kroppen, snuva, halsont och lite hosta. Hade ju tänkt mig iväg på hockeyn imorgon, men fick tacka nej till det tyvärr. Bäst att vila och hoppas att jag är pigg till lördag och orkar bege mig till Uppsala dit jag är bortbjuden, men tvivlar på att jag hinner bli frisk till dess. Bara att kurera! Man ska äta vitlök, färsk ingefära, dricka mycket vatten, äta frukt och grönt som främst innehåller mycket c-vitamin och honungste. Jag tycker också att glass, choklad och rödvin funkar som utmärkta komplement till dessa :)

Nu blir det filmorgie i helgen! Synd att alla är så rädda för att bli sjuka, annars hade ni gärna fått hålla mig sällskap! Och dricka glögg. Det måste ju vara bra för förkylningen. Tycker jag. Och pepparkakor. och lussekatter. Jaja, vi tar en matorgie till filmerna också.

Andra advent

I fredags hade jag familjemys på Blåsbo. Vi lagade tacopaj till middag, bastade och efter maten bakade jag, Anna och Jossan lussekatter. Sen njöt vi av de fantastiskt goda kissarna och tittade på Madagaskar (1:an) eftersom jag borde se den innan vi ska se 2:an sen. Jag sov över och lördag morgon tog jag den obligatoriska morgonpromenaden och då blev det en annan rutt än jag brukar och fick vara med om en översvämning under en tunnel. Bilderna visar först Anna och den gigantiska degen som aldrig höll på att ta slut, nästa bild är Jossan som gör sina roliga lussefigurer och sist en bild på översvämningen.

   

Lördag kväll hade jag lite ångest över alla sammankomster jag var inbjuden till och ville ju egentligen gå på allihop, men det finns tyvärr (eller?) bara en Jenny, så jag fick lov att välja en fest. Då blev det Eriks födelsedagsfest i Västerås. På plats var ett gäng andra Orsingar och några mer eller mindre kända Västeråsare, eller snarare Kolbäckingar. Det var trevligt att umgås med "gamla gänget" igen då det var väldigt längesen vi sågs. Saknade Mela bara. Första bilden är Tie och Erik. Nästa bild  är Eriks bror Hans och hans tjej till vänster och sedan Ace och Rille. På sista bilden håller Erik på att öppna sin födelsedagspresent, en Soda Stream!


  

Bildserien nedan  visar Mats och Jonas som rockar loss till Guitar Hero, nästa bild är Mats, Jonas flickvän Cilla och hennes kompis. På sista bilden är det Ace och Andreas som bestämmer kvällens musik.

  

Vi tog en taxi ner på stan alldeles för sent och fick beskedet från vakterna på BMB att det inte skulle gå att komma in så vi gick istället till Å.

På söndag förmiddag bestämde jag och Maria oss för att göra en julmarknadsroadtrip. Vi hittade först en artikel på internet med ca 10 olika julmarknader och när jag skulle kolla om det verkligen gällde just denna helg så insåg jag att den artikeln var från november 2005. Så då föll hela vår plan, men med lite eftersökningar lyckades vi få till några ställen ändå och begav oss först till Tillberga. Där har Marias kollega en väninna som har gård och "Lottas boutique" med massor av underbara inredningsprylar á la romantiskt lantliv. På hennes gård hade de även en liten julmarknad. Nästa anhalt åkte vi förbi "Design och countryhouse" som ligger i närheten av Karlfeldtsgatan i Västerås. En nyfunnen butik för mig och det är numera en av mina favoritbutiker i Västerås. Ser ut som en stor herrgård med massor av inredningsgrejer som hade samma stuk som "Lottas boutiqe" i Tillberga. Det satte igång fantasier om att i framtiden skaffa sommarstuga (eller varför inte permanent boende i hus) och få inreda det med alla dessa fina saker. Nedan är tre bilder från Lottas boutiqe i Tillberga. Rekommenderas ett besök (och så även på "Design och countryhouse" förstås)!

  

Och sen två bilder från marknaden på gården och hennes eget boningshus. Helt fantastisk gård med många detaljer! 

 

Efter vi varit i Västerås-området drog vi till Hallstahammar och besökte Åsby handelsträdgård, tittade på alla fina saker och Maria köpte en duk. Två bilder som visar hur fint det var när man kom in i butiken. Första besöket vid Åsby för mig och det blir absolut inte sista.

 

Sen kom hungern och vi begav oss till Surahammar där ingen av oss tidigare varit. Först tog det ett tag när vi snurrade med bilen och letade efter "stan" och insåg till slut att den där gatan vi nyss for förbi var nog den enda gatan som fanns i "stan". Vi hittade en skum pizzeria som heter "Släggan" där vi tog varsin pizza, fascinerades av allt konstigt folk, insåg att vi var i en annan värld och avslutade med glögg och pepparkaka. I Surahammar var det skyltsöndag och den första vi stötte på var Tomten! Sen blev det pizza och sista bilden visar hur mycket folk det faktiskt tog sig ut i Surahammar på skyltsöndag den andra advent 2008. Jag skulle likna Surahammars storlek med Nyhammar eller Grangärde som jag kommer ifrån. För Ludvika känns som en världsmetropol om man jämför.

  

Tjejmysdag på andra advent blev det i alla fall mycket av!


Winter wonderland

Vintern kom till Västerås i morse. När jag vaknade kl 08 var det vitt överallt och det snöade på tvären i full fart. Tjoho, vad glad jag blev! Tyvärr var det +2 grader och väldigt blöt snö, men det hindrade inte mig från att snabbt få på mig vandrarkängorna, underställ och regnkläder och bege mig ut och pulsa i snön som kommit samtidigt som jag varvar P3 med julmusik. Helt underbart vackert med snö! Och härlig kramig blötsnö som man kan göra snygga ljuslyktor av, men det milda vädret skvallrade om att det inte vore lönt, så jag lät bli. Först gick jag vid de fina kolonilotterna och då såg det ut så här:



På vägen hem var jag så fylld med hopp om att få snön att ligga kvar att jag var tvungen att gå förbi elljusspåret på Rocklunda och kolla in snömängden och se vilka förutsättningar det finns att dra spår och kanske få sig en premiärtur på längdskidorna till helgen och det såg hoppfullt ut om man kollar på bilden nedan (och om det blev några minusgrader):



Strax före lunch åkte jag till Stockholm och var på intervju hos ett bemanningsföretag i Kista. Det gick väldigt bra och jag kände mig glad och full av energi på vägen tillbaka till Västerås. I Stockholm var det såklart ingen snö alls, bara trök. Och när jag kom tillbaka till Västerås strax efter kl 17 hade någon käkat upp all snö som föll i morse och lämnat kvar lite rester som låg i en sörjig massa här och där. Dessutom verkar det typiskt nog bli några minusgrader på det här och då blir det ju omöjlligt att ta sig fram i stan. Så sluta jävlas med mig nu, släng hit en massa snö och låt den STANNA!

Ikväll fick jag äntligen gå till Blue Moon Bar för att hämta min kvarglömda sjal (eller var det öl?) från i lördags. Jag hade då knölat in den i jackärmen och trott att den skulle stanna där. Men icke då. Vid jackutlämningen runt 02-tiden i lördags skulle alla ut samtidigt och de bara tryckte och knölade på varandra så hela kön gungade. När jag till slut lyckats pressa ut mig och min jacka och kom ut på gatan upptäckte jag att sjalen var borta och förstod att den måste ramlat ur ärmen. Med tanke på vilket kaos det var så skulle jag inte få hälp av personalen förrän alla hade gått och det orkade jag inte vänta på. På måndagen ringde jag kontoret på BMB och frågade om det gick att återfå borttappade saker från garderoben. Hon hänvisade mig till garderobens öppettider som var tors, fre el lörd. Så jag fick gott vänta till ídag. Men idag gick det bra och det var en trevlig pojke från garderoben som hjälpte mig. Där sparade jag 100 kr för att slippa köpa en ny likadan. Känner mig nästan rik :)

Jag måste skaffa fler singelkompisar! Jag är lite trött på alla par som kryper in i sina hålor och bara vill vara ensamma och ha det mysigt. Jag vill UUT! Och helst inte gå ut ensam, sånt gör ju bara desperata och ensamma farbröder. Eller? Funderar över varför jag vill ut. Jo, för att träffa någon som vill krypa in en håla med mig naturligtvis :) Så därför är jag inte så jättesur på mina "par-polare" längre. Jag hade ju gjort likadant själv om jag kunnat.

Döden

Nu har det varit en hel del fokus på döden. Jag kan i vanliga fall gå omkring och fundera och filosofera över vad som händer när man dör osv. Nu är det inget jag tänker på särskilt ofta och man blir ju bara knäpp eftersom det inte finns några svar. Men just därför blir jag ju nyfiken och vill veta vad som händer. Däremot en annan fundering jag har som är mer aktuell i dessa tider då jag går och funderar vad jag vill göra med mitt liv, är att försöka komma på vad jag vill ha gjort i mitt liv innan jag dör. Jag har funderat på att skapa en lista över saker jag vill göra innan jag kolar. Mest för att försöka göra livet mer innehållsrikt och fulländat. När jag är gammal vill jag känna ett lugn och tycka att jag gjort mitt liv så värdigt jag kunnat, helst inte ha några stora ångesthändelser och gärna massor av historier att  berätta för mina barnbarn. Jag vill inte heller vara i 40-års åldern och känna att jag borde ha rest mer, jag borde ha satsat på den andra branschen när jag hade chans eller kanske läst något annat på högskolan. Troligtvis är jag mest rädd för min egen ångest och om jag bara slutar fundera så mycket så kommer det visa sig att alla beslut jag fattar kommer vara "rätt" beslut eftersom de kommer göra mig till den jag är. Men då var det den där listan... det vore ju en himla kul grej! Som att skriva ner sina drömmer och försöka förverkliga dom. Och vad kan var fel med det? Så, listan ska påbörjas så småningom. 

Jag pratade om den här listan med min gamla kollega Per för ett tag sedan och han rekommenderade en film som handlade om just det. Den heter "Bucket List" ("Nu eller aldrig" på svenska) med Morgan Freeman och Jack Nicholson. Så den har jag nu tittat på och det var en riktigt bra film. Tänkvärd, och gjorde mig bara ännu mer beslutsam att göra min lista. Som en kul grej för att få roliga saker att hända och inte missa något. Sorglig naturligtvis eftersom det handlar om döden.



Jag har precis läst ut en bok av Jenny Downham som heter "Innan jag dör" och handlar om en 16-årig tjej som har leukemi och får besked om att hon snart kommer dö. Hon skriver också en lista på saker hon vill ska hända innan hon dör. Jättebra bok också! Jag försökte läsa slutet på tåget men det gick inte. Tårarna bara forsade och jag satt och hulkade så folk stirrade konstigt. Då fick jag avsluta den hemma istället.



Jag har även fått besked om att min morfar fått en ny tumör och att han är i såpass dåligt skick sedan den senaste att han inte klarar av en ny behandling. Det känns jättejobbigt och får mig att fundera ännu mer på livet och vad det går ut på. Tycker hemskt synd om mina morföräldrar som kämpar så mycket med sjukdomar och den vardag det skapat.

Men alla ska vi ju lämna det här livet så småningom och jag hoppas bara att det dröjer länge för min del och att jag får uppleva så mycket som möjligt under min resa!

Första advent

Äntligen är det advent! Som jag längtat efter att få göra julfint och börja njuta av julstämning och alla julens läckerheten. Före första advent är det förbjudet, men sen tycker jag det är fritt fram för julmys.
Igår hade jag bjudit in några vänner och även mamma och Knut på adventsmys hemma hos mig. Söndag morgon vaknade jag alldeles för tidigt som vanligt, gick till Klockartorpet och hämtade mina saker från gårdagen och sen bard et av hemåt för att städa och julpynta det sista. Jag tycker det är så roligt att vara hemma och städa och göra fint, särskilt när man väntar besök. Vid 15.40 började mina gäster droppa in och Jannica från Uppsala kom först.

Vi började kvällen med att dricka glögg och äta pepparkakor i köket. Det får verkligen plats 8 pers utan att det känns trångt. Det blir bara lite jobbigt när man ska laga Det var mat eller hämta nåt ur skåpen och fixa. Sen blev det lite julmiddag. Det blev potatis, köttbullar, sill, rödbetssallad, julskinka och julmust. Helt otroligt vad gott! Detta har jag längtat efter ända sedan december förra året! Jag som inte ska på något julbord i år gjorde denna kväll till mitt lilla julbord. Nästan alla som var hos mig (utom mina föräldrar och Sofia) ska med till Åre på nyår så det blev en hel del snack ang hur vi ska lägga upp nyårsmaten. Många tyckte jag skulle laga den i år. Det tycker inte jag.
Jag hade lyckats få bra julstämning med mitt pyntande och jag bara njöt av att ha så många av mina nära och kära omkring mig. Väldigt lyckat enligt mig! Måste också tillägga att jag mest av allt saknade min Lillstrumpa som jag hemskt gärna hade velat haft hos mig en kväll som denna.

  
På första bilden är från vänster Markus, Sara, Sofiam Jannica, skymd Roger, Mattias och Annika längst fram. Nästa bild visar Styvis och mamma där Styvis har en väldigt konstig min som jag inte vet hur man ska tolka. Antingen är han inte nöjd med sin julskinkemacka (Busted! Knut äter julskinka innan julafton, en av hans principer), kanske inte nöjd med att ha en sån snygg kvinna som lutar sig mot hans axel eller så är han mitt i en tugga.  Nästa bild visar lite julmat och pynt på min byrå.

Det värsta med såna här tillställningar, eller när man har trevligt besök överhuvudtaget, är att det blir så tomt och tyst när alla gått. Som tur var blev det inte så igår för Jannica sov över hos mig! När alla gått åkte mysbyxorna och chokladen fram och vi låg i min säng och kollade på Wallander och fnittrade åt fulkorten vi tog på oss själva och som jag absolut inte lägger ut här :) Men ett kort kan ni väl få se.

 

Lördag 29 nov

Lördagsmorgonen tog jag en promenad till ICA Maxi på Hälla för att handla julmat inför imorgon. Jag fyllde två papperskassar och ryggsäcken och tog sedan bussen hem. Det tog längre tid än jag räknat med och jag som inte hade ätit frukost fick käka upp det färska valnötsbrödet på bussen för magen var tokig när den inte fått nåt på 3 tim. 
Eftermiddagen bestod av att tvätta, stryka gardiner och julpyssla här hemma. Riktigt mysigt! Vad får man i lön som hemmafru? Såna jobb ska jag söka! 

Lördag kväll var det dags för fest hos Roger och Annika. Det var "det vanliga gänget", Rogers 3 kompisar som jag träffade i fredags + en till, jag träffade Roger och Annikas nya grannar Rickard och Karen för första gången och sen kom Hugo med 5 tjejer så det var full rulle på Klockartorpet! Jag provade en ny metod under kvällen och det var att proppa i sig så mycket godis och snacks som möjligt och då blev man inte särskilt onykter alls. Skitbra! Dessvärre får man träna lite extra mycket i veckan som kommer.

Det var frid och fröjd hela kvällen tills vi skulle åka ner till BMB. Vi hade beställt en taxi och vi satt ett gäng i den och såg att det var några som gick bort mot Markus och Saras bil och vi antog då att Rickard och Karen var med dom så vi åkte också. Problemet var att R & K hade sprungit upp i sin lägenhet för att hämta jacka och när de kom ut hade alla dragit. Då hade jag också blivit sur, men det ordnade sig sen. Annika och Karen åkte hem till Rickard lite senare eftersom han inte hade fått med sig några nycklar och tjejerna lyckades då vara med en galen taxiresa där chauffören körde när de var på väg ut ur bilen, han körde mot rött för att de inte skulle smita och körde ner dom på stan för att lämna dom till polisen. Allt detta för att chauffören tagit en omväg och tänkte debitera tjejerna på 50-60 kr mer än vad det skulle kostat. Vissa chaufförer kan tydligen inte ens ta en diskussion. Det räcker liksom inte att ha taxiförarlicens, man ska ha socialt vett i skallen också. Nu slutade resan bra, de betalade inget för just den resan utan tog en annan taxi hem med en trevlig chaufför istället.

Blue moon bar var helt galet överfyllt med folk! Vi kom in via VIP-kön i sällskap med Camilla som jobbar där, men ICA hade sin årliga julfest på BMB i lördags plus att det var löningshelg. Jag tyckte det var jätteroligt att träffa gamla jobbarkompisar från ICA och en hel del andra människor också. Det är mycket folk jag känner igen och jag blev medveten om att Västerås inte är så stort som man tror. Träffade en del gamla dejter och ex, vilket iofs var väldigt trevligt, men det är sånt jag lagt bakom mig. Jag vill lära känna lite nya och roliga människor, men BMB i Västerås en lördag känns som helt fel ställe för det. Jag höll inte på att ta mig ut därifrån då det var så tjockt med folk och alla pressade varandra för att komma fram och hämta ut sin jacka. Helt sjukt! När jag kom ut saknade jag min halsduk som jag knölat in i jackärmen och som troligtvis ramlat ut på golvet men kände att det inte var läge att gå tillbaka efter den. Jaja, den var i alla fall smutsig och behövde tvättas. Jag får köpa en ny eller önska mig en i julklapp.
 
  
Mattias försöker charma Karen och Johanna, Hugo var och överraskade oss i Västerås - här med Malin, Roger verkar behöva en kontakt (!) och Sara hjälper till.

 
Camilla och jag och nästa bild är Rickard, Camilla och Markus.


Fredag 28 nov

I fredags var jag på en jobbintervju för Adecco i Kista. Det gick väl ganska bra så nu är det bara att vänta på att det dyker upp någon ledig tjänst som kan vara lämplig. När jag ändå var i Sthlm passade jag på att luncha med Peter innan tåget gick hem till Västerås igen. Fredag kväll tyckte Mattias att jag skulle med och ta en öl på Pitchers och kolla daladerbyt mellan Mora och Leksand. Där möter vi upp Roger och hans tre gamla klasskompisar från universitetsstudierna i Umeå. Lite senare ramlar också Camilla in en sväng, matchen slutar 3-5 till Leksand, jag dricker bara en öl och är hemma igen strax efter kl 22. Skönt att komma ut en sväng, även om det bara blev 2 tim, inte dricka så mycket alkohol och vara hemma i skaplig tid. En skön fredag helt enkelt.

  
Min öl, 2*Mattias (Mattias från Skellefteå och Mattias från Piteå) och så jag som skålar.

  
Tomas och jag, Camilla och Mattias och sist en bild på klasskompisarna från Umeå-tiden (fr v: Roger, Mattias, Johan och Tomas).

RSS 2.0